maandag 8 juni 2015

Teken tijd

leren manga tekenen.
we gaan leren hoe je een eevee tekent.
laten we gaan beginnen.
 
Om te beginnen moeten we eerst eevee's hoofd gaan tekenen. Zijn hoofd is niks simpeler dan een cirkel met zijn kaak.

Onder Eevee's hoofd, teken je een groot, hart geschapen mauw. Weet zeker dat de lijntjes van zijn mauw uit schieten. Het ziet er dan indrukwekkender.
Vervolgens teken je 2 simpele ovale geschapen voeten. Het moet wel natuurlijk onder zijn mauw zijn. Zijn voeten moeten heel dicht op elkaar staan, zijn enkels moeten elkaar aanraken.
Doe hetzelfde bij Eevee's achterpoot. De ene verschil is dat zijn achterpoot een beetje gedraaid is. Het is maar een klein beetje.
Nu teken je een klein pootje tussen Eevee's voor en achter poot. Het geeft een illusie dat het achter een pootje is, en dat willen we. Gelijk teken je zijn grote konijn vormige oren, Wel moet het ver ui elkaar staan.

Teken een andere ovale vorm in beide oren van Eevee voor zijn binnen lijnen.
Daarna teken je een paar zig zaggende lijntjes op zijn hoofd, tussen zijn oren.
(cutie)

Teken eevee's extreem grote vos vormige staart. Zijn staart moet ongeveer even hoog komen als zijn hoofd.

Teken 2 grote ovalen in het midden van eevee's hoofd voor zijn ogen. Zijn ogen moeten helemaal zwart , behalve voor een ''U'' vorm op de bodem van zijn ogen. Dit moet voor beide ogen. Dit zorgt voor een effect van het daglicht.

De rest van eevee's gezicht is heel erg simpel. Teken een klein driehoek vormige neus tussen zijn ogen, en teken een dun straal wave vormig voor een lichte smile. :)

kleur eevee in en klaar is kees

 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten